Programma's

 

1. Het 15 weken droogtrain programma

Het 15 weken droogtrain programma is ontworpen om uw lichaamsvet te verminderen en uw spieren te tonen. Dit programma is voornamelijk gericht op krachttraining, met als doel om uw lichaamssamenstelling te veranderen. In het programma wordt veel aandacht besteed aan voeding, slaap en herstel om optimale resultaten te behalen.

 

Droogtrainen is een term die gebruikt wordt in de fitnesswereld om het proces te beschrijven waarbij iemand lichaamsvet verliest terwijl hij of zij tegelijkertijd spiermassa behoudt of zelfs opbouwt. Dit wordt vaak gedaan om een strakker, gespierder en meer gedefinieerd lichaam te krijgen.

 

Het proces van droogtrainen bestaat uit een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. Het dieet richt zich op het verminderen van calorie-inname en het verhogen van de eiwitinname om spierafbraak te voorkomen en spieropbouw te ondersteunen. De lichaamsbeweging richt zich op het behouden of opbouwen van spiermassa door middel van krachttraining en indien nodig het verbranden van calorieën door middel van cardiovasculaire oefeningen.

 

Meer info over het droogtrain-programma:

15 Weken Droogtrain Programma

2. Het 6 maanden bulk programma

Een 6 maanden bulk programma is een plan gericht op het opbouwen van spiermassa en kracht, waarbij men een calorieoverschot hanteert. Het doel van het programma is om spiermassa te vergroten en de kracht te verhogen door middel van een consistent trainingsprogramma en voedingsplan.

Het programma bestaat voornamelijk uit krachttraining en, waarbij de focus ligt op progressieve overbelasting om de spieren uit te dagen om te groeien. 

 

Naast de training is voeding een belangrijk onderdeel van het bulk programma. Een calorieoverschot is nodig om spiermassa op te bouwen, dus het is belangrijk om voldoende calorieën te eten om het lichaam te voorzien van de energie die het nodig heeft om te groeien. Het is ook belangrijk om voldoende eiwitten te consumeren om de spieren te voeden en te helpen bij het herstel en de groei.

 

Het bulk programma duurt meestal 6 maanden, omdat dit voldoende tijd biedt om significante vooruitgang te boeken in termen van spiermassa en kracht. Tijdens deze periode zal men het lichaamsgewicht zien toenemen als gevolg van het calorieoverschot en de spiergroei.

Meer info over het bulk-programma:

6 maanden bulk programma